(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

De nieuwe HP X2 1012: designed for IT, loved by users!

Vandaag lanceert HP een gloednieuw device, de HP X2 1012. HP noemt het device designed for IT, loved by users. Met een geweldig design en een enorme kracht en snelheid overtreft het device alle verwachtingen. 

HP X2 1012: een lichte en dunne krachtpatser!

De HP X2 1012 beschikt over een krachtige beveiliging waardoor alle gevoelige informatie beschermd is. Dit komt door de vooraf geïnstalleerde HP client security. Deze lichte en dunne krachtpatser voldoet aan alle eisen die organisaties stellen aan een device. Voor mobiele gebruikers is het belangrijk dat een device niet aan snelheid, productiviteit, duurzaamheid, connectiviteit en stijl verliest. Met dit device ben je verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

HP X2.png

Naast de juiste elementen voor mobiel gebruik is het device ook uitermate geschikt als werkplek. De HP X2 1012 beschikt over een heleboel aansluitmogelijkheden. Zo sluit je eenvoudig 4k apparaten aan zodat je het device gebruikt bij bijvoorbeeld presentaties op interactieve touchscreens. Daarnaast laad je snel andere apparaten op dankzij de USB-C aansluiting met thunderbolt technologie. Stopcontacten om je smartphone of tablet op te laden zijn verleden tijd. Ook de optionele dockingoplossing biedt mogelijkheden. Hiermee breid je eenvoudig je scherm, netwerk of de apparaat connectiviteit uit.

Naast de goede connectiviteit biedt de HP X2 1012 je audio van Bang & Olufsen. Ook heeft het device een duurzaam roestvrijstalen standaard waarmee je het device in een hoek van maximaal 150 graden neerzet plus een afneembaar toetsenbord van de hoogste klasse.

De HP X2 1012 is dus uitermate geschikt als mobiel device én als vaste werkplek. De HP X2 1012 gaat de strijd aan met o.a. de Microsoft Surface.

Microsoft Office 365 voor maximale mobiliteit!

Microsoft Office 365 is een essentieel onderdeel als we het hebben over mobiel werken. De voordelen hiervan zijn dat je altijd de meest up-to-date versie ter beschikking hebt. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over installatie, troubleshooting of beheer want dit gebeurt allemaal op afstand. Naast deze voordelen biedt het je ook nog voordelen qua financiën. Dankzij de verschillende abonnementsvormen kies je zelf voor de licentie die het beste past bij jouw organisatie of gebruikers.

Office is per licentie op vijf devices te installeren! Je bespaart kosten en maakt thuiswerken voor je medewerkers mogelijk. Dit laatste is wettelijk verplicht vanaf 1 januari 2016.

Wat krijg je nou precies wanneer je start met werken met Microsoft Office 365? Om precies te zijn het volgende:

-          Office online
-          Onedrive for business
-          Exchange online
-          SharePoint online
-          Skype voor organisaties
-          Yammer enterprise
-          Integratie van een active directory
-          Management van apps

Wij zijn mobility expert!

Sinds 1 januari 2016 zijn wij HP mobility expert. Dit is een nieuwe status van HP. Ons doel is een optimale mobility ervaring realiseren voor jou!

We willen vandaag de dag overal en wanneer het ons uitkomt werken. Dit gaat verder dan het aanschaffen van de juiste producten. Een goed mobility beleid is hiervan de basis. Wij zijn de ideale sparringspartner. Samen met jou willen we het hebben over zaken als: security, beheer, applicatiemanagement, mobile file management, mobile device management, connectivity en asset management. Door het goed inrichten van deze bouwstenen realiseer jij optimale mobiliteit van je medewerkers.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de HP X2 1012 in combinatie met Microsoft Office 365? Wij komen graag langs voor een demo en een kop koffie! 

Gerelateerde artikelen