(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

De mobility trends van 2017

Mobility heeft de laatste jaren verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Wij houden al die ontwikkelingen op de voet bij zodat jij up-to-date blijft. Vandaag maak je kennis met de vijf belangrijkste mobility trends van 2017. Nieuwsgierig? 

Download het mobility whitepaper

Highly collaborative

Eén van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven is optimale samenwerking. ICT speelt hierbij een belangrijke rol. Door de komst van mobiel werken is het belangrijk dat iedereen locatie- en tijdonafhankelijk informatie met elkaar kan delen. Dit houdt in dat je als organisatie in middelen gaat faciliteren. De keuze voor de juiste devices en applicaties is doorslaggevend. 

De opkomst van millennials

De term ‘millennials’ ga je de komende jaren steeds vaker horen. Millennials zijn de mensen die geboren zijn tussen 1981 en 2001. Een groot deel van deze mensen heeft onlangs zijn toetrede tot de arbeidsmarkt gemaakt, een ander deel volgt op korte termijn. Maar waarom is dat interessant en wat heeft het met mobility te maken? Nou… deze mensen hebben andere wensen en behoeften dan de generatie ervoor. Ze hechten waarde aan fancy devices, flexibele werkplekken, tijdonafhankelijk werken en ze oriënteren zich veelal online. Het is belangrijk om rekening te houden met hun wensen en behoeften als je een werkplek faciliteert. Zo bereik je een hoge(re) medewerkerstevredenheid en verhoogt uiteindelijk de productiviteit.

Hybride devices

Een trend die we zien op het gebied van devices is de hybride device. Het 2- en 3-in-1 concept sluipt langzaam het bedrijfsleven in. Dit heeft mede te maken met de trend hierboven, de opkomst van de millennials binnen de arbeidsmarkt. Over het algemeen zijn deze hybride devices hip, licht van gewicht, multifunctioneel en uiteraard zeer mobiel. 

Digitale werkplek

Eerder noemde we het al: tijd- en locatieonafhankelijk werken. De meest makkelijke manier om dit te faciliteren voor je werknemers is met workspace-as-a-service, oftewel een digitale werkplek. Een digitale werkplek vormt als het ware een combinatie tussen het intranet en de persoonlijke werkomgeving waarin alle apps en belangrijke data toegankelijk zijn. Meer weten? Download dit whitepaper en ontdek nog meer voorden.

Kantoor van de toekomst

Kantoren veranderen; fysieke werkplekken maken plaats voor open flexplekken en de tijd van de echte kantoortijgers is ook langzaam op zijn retour. Drie dingen die we zien zijn zeer belangrijk: design, security en collaboration. Deze drie factoren zijn ook in de andere trends terug te vinden. Devices en de kantoren zelf worden steeds hipper, veiligheid van gegevens staat hoog in het vaandel en optimaal samenwerken vormen samen het kantoor van de toekomst.

Download het whitepaper mobility

Ben jij benieuwd naar meer informatie over deze trends? Of wil je meer lezen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobility. Download dan ons vernieuwde whitepaper mobility. 

Download het mobility whitepaper

Gerelateerde artikelen