(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

De Ackademy en Dutchtrain organiseren gratis security seminar op 26 november 2015

Acknowledge Ackademy en Dutchtrain organiseren samen op 26 november 2015 het gratis security seminar: goed voorbereid op de meldplicht datalekken. Het seminar is bedoeld voor functionarissen in organisaties die te maken hebben met de verwerking van persoonsgegevens en vindt plaats op het hoofdkantoor van Dutchtrain in Eindhoven

New Call-to-action

De meldplicht datalekken en de gevolgen voor organisaties

“Per 1 januari 2016 wordt vanuit de overheid de meldplicht datalekken ingevoerd. Vanaf deze datum zijn organisaties verplicht lekken te melden aan zowel het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB) als aan de gebruikers die hier hinder van kunnen ondervinden. Uiteindelijk kan het CPB in het geval van een datalek, hoge bestuurlijke boetes opleggen.” Aldus Hanny van den Elsen, Coördinator bij Acknowledge Ackademy. “Voor veel organisaties betekent dit een nog strengere beveiliging van informatie. Acknowledge heeft ruime expertise op het gebied van informatiebeveiliging. Door met Dutchtrain de handen ineen te slaan, zijn we in staat belangstellenden in één middag bij te praten over de laatste ontwikkelingen op security gebied.” 

datalek.png

Nog veel onduidelijkheid

Jos Janssen, directeur bij Dutchtrain: “Vanuit de markt merken wij dat er nog veel onduidelijkheid bestaat rondom de meldplicht datalekken. Zo vraagt men zich af hoe de overheid gaat optreden bij datalekken en hoe men zich goed kan wapenen. Tijdens het seminar geven wij antwoord op deze vragen en bieden we handvatten, zodat men weet hoe en wanneer actie te ondernemen. Voor de organisatie van het seminar werken we samen met de Acknowledge Ackademy. Door onze kennis te bundelen, vullen we elkaar perfect aan en zorgen we voor een kwalitatief seminar.”

Over de spreker

Spreker op het seminar is Theo de Breed, directeur bij Risk Knowledge. Met ruim 20 jaar ICT ervaring is Theo gediplomeerd ICT auditor en gespecialiseerd in informatiebeveiliging, risicomanagement en kwaliteitsbewaking. Als ICT auditor heeft Theo ervaring met een groot scala aan opdrachten waaronder het afgeven van ISAE3402 verklaringen, Third Party Memorandum (TPM) en het uitvoeren van Quality Assurance opdrachten.

Wapen je tegen de meldplicht datalekken!

Richt je zo snel mogelijk op de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens en download het whitepaper met daarin alles wat je moet weten de meldplicht datalekken!

  New Call-to-action

Gerelateerde artikelen