(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Acknowledge verlengt sponsoring Ronald McDonald Huis

In september 2015 verbond Acknowledge zich als sponsor aan het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. We zijn heel trots dat we de afgelopen twee jaar een bijdrage konden leveren aan dit fantastische initiatief. Zonder enige twijfel hebben we onze sponsorovereenkomst deze maand verlengd met drie jaar.

RonaldMcdonaldhuis.png

Het Ronald McDonald Huis biedt familie van zieke kinderen een logeerplek in de buurt van het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. Hierdoor kunnen ze altijd dicht bij hun kind, broertje of zusje blijven tijdens de behandeling. Ook vinden de gezinnen die tijdelijk in het Kinderhuis wonen veel steun bij elkaar.

Sponsoren zijn heel belangrijk voor het Ronald McDonald Huis. Ze ontvangen geen subsidie, en hebben daarom de hulp van donateurs hard nodig. Bedrijven die het Kinderhuis in Zuidoost-Brabant steunen worden lid van de Club van 52. Ze zijn één week per jaar verantwoordelijk voor de sponsoring van het Ronald McDonald Huis. Acknowledge is in week 42 aan de beurt, van 16 tot en met 22 oktober. Benieuwd wat we gaan doen? Houd onze Facebookpagina in de gaten!

Gerelateerde artikelen