(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Acknowledge levert gezamenlijke ICT infrastructuur aan de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel

Acknowledge is de winnaar van de Europese aanbesteding voor het leveren, installeren, implementeren en onderhouden van de nieuwe, gezamenlijke ICT infrastructuur voor de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Deze gezamenlijke infrastructuur wordt opgezet ten behoeve van de toekomstige gemeenschappelijke regeling Bommelerwaard.

Acknowledge gaat een converged infrastructure concept inrichten op basis van Hewlett Packard Enterprise en VMware. Hierbij wordt maximaal ingespeeld op de wensen van de gemeenten om één gezamenlijke infrastructuur af te nemen die gekenmerkt wordt door een hoge continuïteit, beschikbaarheid en tegelijkertijd veilig, betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en schaalbaar is voor drie applicatielandschappen.
 
Het gaat om een overeenkomst voor drie jaar met de optie om twee keer met één jaar te verlengen.

Gerelateerde artikelen