(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Acknowledge en SimpliVity sluiten strategisch partnership

Acknowledge, specialist in ICT business optimalisatie, en SimpliVity, specialist in hyper converged infrastructuur en data architectuur, hebben op 1 oktober jl. een strategisch partnership gesloten voor het leveren van gezamenlijke ICT virtualisatie diensten.

De gezamenlijke diensten zijn een uitbreiding en versterking van de bestaande virtualisatie diensten van Acknowledge. De hyper converged Omnistack technologie van SimpliVity komt tegemoet aan de virtualisatie uitdagingen waar ICT organisaties vandaag de dag mee te maken krijgen. Dit zijn uitdagingen zoals efficiënter willen werken, het verbeteren van de performance en het maximaliseren van de flexibiliteit. Door de krachten te bundelen, leveren beide partijen een totaalpakket waar klanten op kunnen bouwen. 

Acknowledge - SimpliVity - partnership.jpg

“Vanuit een focus op innovatie zijn wij als Acknowledge altijd op zoek naar de beste technologieën in de markt. Met onze oplossingen laten we vanuit onze passie organisaties sneller groeien en doelen bereiken. Het partnership met SimpliVity is dan een logisch gevolg. SimpliVity levert (geïntegreerd met Cisco) technologie waar de datacenters van vandaag de dag naar hunkeren namelijk prestaties op enterprise niveau die ten allen tijde flexibel en veilig zijn” aldus Erik Frey, Businessunit manager ICT Solutions bij Acknowledge.

Gerelateerde artikelen